Sivut

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Tokon kimppatreenit ja kosteita jälkiä

Tälle viikkoa onkin otettu oikein treeniputki kun tiistaina jatkettiin kivan toko SM-tavoiteryhmämme kanssa treenejä kohti SM 2016. Tällä kertaa aurinko lämmitti meitä ja puitteet Miisa-tytön kanssa olivat kohdillaan. Kiitos vain Riikalle ja taustajoukoille ja iso kiitos Angelica Leiman kuvista, minä/Miisa niin harvoin kameravaloissa.


Iloiset 

Fredde, Tikka, Lalli, Zip, Ylva ja Salli (kuva Angelica Leiman)


Lalli teki tietysti PK:ta ja Ansu oli kentsu-veteraanin kanssa parina. Lalli paikallaoloon, jossa oli heti ryöminyt kun Oili toimi kyttärinä. Huomautusta tästä ja jatkoon suunnitelmia tähän punottiin nami nenän päälle -treeniä.
Ansu otti myös eteenmenon, mutta Lalli teki hyvää seuruuta siitä huolimatta. No mitä nyt panoi hulluna... tämän otinkin sitten heti työn alle. Vaikka asenne alkaa olla nyt hyvä niin en voi antaa sen ihan lipsahtaa tälle linjallekaan. Edistäminen näkyi etenkin juoksuseuruissa.
Jäävistä mikään ei ollut oikein loistava ja istumista ei tapahtunut ollenkaan. Testailin kotona ja mulla taisi olla treeneissä kauhea kiire marssia eteenpäin koska rauhallisemmalla kävelytahdilla pystyy Lalli eritavoin reagoimaan käskyyn ja tekee oikean liikkeen. Lisäksi treenailen eri tilanteissa jäävien erottelua.
Noutojen aloitukset oli kaameita sen sijaan telineseuruut ovat nyt alkaneet sujua.
Sain taas noottia mustavalkoisuudesta, perisynti.... kauankohan hakkaan päätäni seinään?

Voimaa!
Pieni palanen siitä mitä haluan

Sosiaalinen palkka (Larppa tosin yritti ja taisi onnistuakin lelun varastamisessa taskusta....)

Ennen lähtöä aamulla Riitta teki Lallille lähimetsään jäljen! Kiitos Riitalle jäljistä VAIN Lallille ja samalla Miisan vahtimisesta. Jäljellä vaihtui alusta moneen kertaan ja oli mutkaakin ja vain yksi keppi jäi. Tyytyväinen olin tähän. 

Keskiviikkona oli vuorossa Vaivian kentällä kisamainen tottistreeni. Kiitos osallisille!
Lalli teki seuruuta (tietty) ja jäävät.. ei taaskaan istunut........hyppyä en ottanut, koska ruoho maa oli niin liukas.  Kaarina vahti ettei Lalli ryömi jätettäessä. Ei ryöminyt. Palkkasin siitä sitten nopeasti kun lapseni huusi kuin syötävä, tässä kohtaa ei voi syyttää vahteja Sari ja Sara ;)
 Lopuksi vielä treenasin seuruun paikkaa ja noutojen aloituskohtakteja + tassujen pysymistä heitettäessä (tämä vallan unohtunut..)

Tänään kimppatreeni JA jälleen KIITOS Riitta jäljestä vain Lallille! Sekin sujui hyvin huolimatta alueesta, jossa liikkuu paljon suunnistajia/ulkoilijoita/marjastajia.
Ennen jälkeä tottista, sain hyvin ohjetta Annelta ja Riitalta. Jäävien valmistelevat nyt paljon parempia, muista kriteerit!
2kg noutoa otan nyt kapulan nostotreeninä ja vauhdikkaita palautuksia.
Hyppy ei sitten sujunutkaan, kaatoi taas esteen paluussa.. Lallille tuntuu olevan tosi vaikeaa hypätä kapula suussa ja kohti minua. Katsotaan miten SM:ssä käy, mutta olen jo koekalenteria selannut hakukokeiden osalta, joten treenit jatkuu ja parhaamme teemme :)

Näissä treeneissä satoi ja paistoi, joten loppuun vielä muutama aurinkoinen kuva meidän tiimistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti