Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Palveluskoirien SM:t lähestyy!

Surkean vähän ollaan ehditty jälkimetsää kuluttamaan, mutta näillä mennään mitä annetaan :) On ollut yksi tosi hieno onnistuminen (Kyröskoskella SariA.:n jälki) ja yksi tosi paha epäonnistuminen ts. hukka (Riitan tekemä jälki kaatosateessa Ikaalissa). Näiden jälkien jälkeen olen tehnyt itse kaatosateessa jäljen nostotreenin ja Marian kanssa jäljen nosto/janatreenin. Vähäisestö määrästä huolimatta.
Olen silti ylpeä, kun saan kolmannen kerran jo Lallin kanssa astella Palveluskoirien SM-kisoihin, se on jo saavutus! Ja erityisen onnellinen olen terveestä harrastuskaverista.

Ystäväni Hanna (yksi niistä Hannoista :D) totesi, että SM:t on kuitenkin vain yksi koe. No kolme viikkoa on aikaa ja toivon, että koiran huolto onnistuu vielä ihanan Tarjan toimesta ja saataisiin ainakin kolme jälkitreeniä + jana/jälkennosto treeniä lisäksi. Tottista onkin tehty viimeksi hakukokeessa ja kerran Mutalan kentällä, aksatreenihäiriössä vahvistelin paikallaoloa ja seuruun aloituksia. Lisäksi kiinnitin huomiota perusasennon suoruuteen. Lalli oli ihan hullu, raivokas suorastaan. Joko tauko tekee asiansa tai sitten sukurasite (hulluuntuvat iän myötä) alkaa painaan :)

Iso kiitos Ylöjärven koirakerholle, josta sain lainaan pientä korvausta vastaan pressuesteen, sillä pystyn nyt kotipihassakin ottamaan hyppyä.

Tänä vuonna SM:ien tottiskarsinnan aloittaa hakukoirat aamulla ja klo 13 alkaa jälkikoirat. Kivaa kun pääsee katselemaan hakukoirien tottikset. Toivottavasti ei tulisi kesän kuuminta viikkoa vaikkakin klo 13 tottisten aloitus onkin hyvin kepo-ystävällinen aika ;)

Tiedättekö aika huimaa on, että tänä vuonna SM:ssä on Lallin sisaria yhteensä 4, haussa Riski&Sirke, Jäljellä meidän lisäksi Puuma&Mari ja Fox&Marja.
Pentueessa on 6 koiraa, joista kaksi jäljelle jäävää pääasiassa aksaavat ja tokoilevat, Luu ja Kuura siis. Luu lisäksi jäljestää aina kun ehtii ;) 5 pentua on myös Tokon valiota. Aika monipuolista etten sanoisi.
Tsemppiä kaikille Larpan sisarille viimeistelyfiilistely treeneihin SM:ssä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti