Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Valmistautumista Toko-kokeeseen

Lauantaina on vuorossa toko-koe, viimeksi Lallin kanssa olemme kilpailleet tokossa kesäkuussa, jolloin tuli TK4. Rutkasti olemmekin sen jälkeen oppineet ja nyt mennään fiilistelemään mitä osataan.  Lallilla on ollut alkuvuodesta ongelmia tunnarin kanssa ja nyt viime viikkoina idarin asentojen kanssa. Tunnarin solmut onneksi olemme nähtävästi saatu aukeamaan, koska Lalli on löytänyt tunnarissa itsevarmuuden työskentelyyn taas.
Idarin asennot nyt olen itse saanut sössittyä ja viime treenit vahvistanut eri tilanteissa eri asentoja.

Tänään treenasimme Riitan kanssa ja kisamaisina kokonaisuuksina:
-tunnari
-suora luoksetulo
-metallinouto tasamaana
-seuruu

Aina ennen koetta itselleni tulee miljoona asiaa, jotka pitää treenata kuntoon kokeeen jälkeen, koska muutamaa päivää ennen koetta en enään ehdi.

Tunnarissa on pääasia nyt itsevarmuus ja oma tuominen loppuun saakka. Mutta ottaa omansa huolimattomasti - aiheuttaa kapulan otteen korjaamista + vino eteenluovutus.

Luoksetulot ovat mielestäni nyt olleet hyvässä tikissä, keskittyy jätettäessä, tulee vauhdilla tehden hyvät pysäytykset, viimeiselle pätkälle tarvitaan edelleen lisää vauhtia ja olen huomannut, että nyt täytyy kiinnittää huomiota sivulle siirtymiseen, koska jää usein vajaaksi. Jaksaisikohan kouluttaa luoksetulon suoraan sivulle tulevaksi?

Metallissa vino eteen luovutus...

Ja voih seuruussahan aina sitä sarkaa riittää. Nyt kun on asennetta niin tietty painaa ja punkee. Lisäksi pa. pitää hioa aina paremmaksi. Joten meni koe niin tai näin hommaa piisaa :)

Toisella kierroksella vielä tunnari, vaati lähetykseen kaksi käskyä? Muuten toimi ok.
Kaukot ovat todella edistyneet, isoin ongelma on ettei kokeessa ennakoi vaihtoja, koska  alkaa siirtämään painoa taakse seiso-istu seiso-maahan vaihdoissa.

Ja ah, idari onnistui :)

Lopuksi vielä treenattiin sitä suoraan eteenistumista...

Kiitos Riitta jälleen tuhannesti treeneistä ja lenkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti