Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Rakastaahan se minua? ...tai oliko se vain bc..

Lalli on päässyt nyt kaksi kertaa treenaamaan Riitan kanssa.
Aikamies rukka pääsi heti Riitan seuruu kouluun, palautathan Riitta paremmalla seuruulla ;) Toisaalta karmaisevaa jos sitten minun kanssa edelleen ollaan lähtöruudussa...

Itselläni on huomenna toisen lapseni laskettuaika, mutta tänäänkin hyvin ajelin Ylöjärvelle treenaan ja eilen pääsin humputtelemaan Riitan Kipinän kanssa, koska Riitta kokeili Lallin kanssa yhteistyötä. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan :D Esikoinen syntyikin ihan tarkalleen päivällensä. Arki kahden lapsen ja koiraharrastamisen kanssa saa myös varmasti pentukuumeet laskemaan kohdilleen.

Riitan ja Lallin treeni herättää ristiriitaisia tunteita, ensinnäkin Lalli näyttää todella hyvältä tekemisissään! Ja Lallista on älyttömän hauskaa tehdä töitä Riitan kanssa, mutta myös samalla väsyttävää, koska joutuu niin miettimään vimmatusti.
Toisaalta myös nyt näen todella mustavalkoisesti ne virheet jotka olen tiennyt, nyt ne näkyvät hyvin konkreettisesti ;) Onneksi Riitta on meidän luottolenkki- ja treenikaveri, joten myös Riitta tietää nämä.
Lalli työskenteli Riitan kanssa minusta välittämättä, niisk rakastaahan se bordercollie silti minua :D

Eilen seuruun lisäksi testattiin tunnari, heti kokonaisena niin näimme miten L tilanteen ratkaisee. Ja ratkaisihan se! Kaksi kertaa reagoi selvästi Riitan hajun kohdalla nätisti tarkisti vielä kapuloita ja sitten nappasi oikean! Myös kaukovaihdot menivät hyvin.

Tänään sitten seuruukoulu jatkui, lisäksi kokeiltiin ruutu - tosi hyvä! Luoksetulossa ei tehnyt parasta stoppia, mutta muuten meni hyvin. Vielä lopuksi Riitta kilpaili merkille juoksemisesta - niin minähän en ole hetkeen kisannut kumpi ehtii ensin ;)

Itselleni tulee väkisinkin joitain viikkoja taukoa kimppatreeneihin - olkkaritreenit on sitten asia toinen. Mutta jos Riitalla ei ole omaa koiraa Lempäälän karsintaan niin tarkoitus on Riitan laina-ohjata Lallia siellä :) Ja jossei sinne asti päästä niin en usko, että aikamiehelle seuruuklinikka menisi hukkaan.


Kevät!

Leevi pappa kohta 11v.

Kohta näille lenkkeilijöille saadaan vielä vaunukaverikin

PUM!


1 kommentti:

  1. Aika hassua lukea tätä nyt - kaiken karsintaturneen ja MM-kisareissun jälkeen, että tuolloin on hirveällä hädällä treenannut Lalliakin, että jos Tikka aloittaa juoksun, astutetaan eikä voikaan osallistua Lempäälään. :)

    VastaaPoista