Sivut

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Hakukausi poksautettu käyntiin!

Voiko koira ja voiko ohjaaja onnellisempi olla! Haku on vaan niin siistiä meidän molempien mielestä :)

Kiirastorstaina ISKK:n kentällä Leenan kanssa treenaamassa hyppytekniikkaa. Perussarjaa vinoilla esteillä. Tämä Lallilla sujuu, mutta viimeistä estettä nostettaessa tekniikka siellä myös hukkui.


Pääsiäisen pyhät polkastiin käyntiin aloittamalla hakutreenikausi. TOKO SM:ien jääminen pois kisakalenterista ei enään treenatessakaan niin harmittanut. Karsiudumme pois osallistujista, koska emme saaneet toista ykköstulosta, jolla olisi varmistettu paikka SM-kokeessa. Vielä on mahkut yrittää saada koepaikka 25.4 Hyvinkäälle tai Janakkalaan. Toisaalta Lalli oli niin hyvä pitkäperjantain hakutreeneissä, että taidan tsekata Kopan http://www.kopa.fi/etusivu/ (JOS muistan salasanani sinne..) mieluummin kuin tokokalenterin ;)

Treenattiin Sarin ja Jiijiin kanssa Ikaalisissa.

Lallille nenän avaus, älyhyvin bongasi kuusikossa kykkivän Sarin. Otin ilmoittautumisen, oikea etukulma maalimies ilmaisu, palkkasi kun koira tuli liinan kanssa. Vas.etukulmassa suorapalkka ja samaten kolmas maalimies suorapalkkana. Vauhtia riitti ja vasemmalle lähetyksellä minä sähläsin, lisäksi kolmannelle maalimiehelle (joka löytyi aluetta etenevästi) juoksi ensin tarkistamaan vanhan piilon ja palasi aluetta takatyöskennellen keskilinjaa uuteen lähetykseen.

Jatkossa: Ilmoittautuminen tuomarille, vie koira hallinnassa lähetyspisteeseen ja jos malttia - palkka!
Ongelmana oli hallinta piilolta poistuessa keskilinjalle ja rullan tuonti eteenpäin - nämä ohjelmaan.

Tänään lankalauantaina olimme ystävän talotontilla risutalkoilemassa, Lallikin tietty mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti